Dumper 800 kg

ES-800 Accu dumper hoogkieper Vanaf: € 60,00

Deze machine  kan goed ingezet worden bij Sloopbedrijven die binnen moeten werken. Dankzij 800 Kg draagvermogen kan er efficiënt gewerkt worden. Hovenier of stratenmaker? Ook dan kan deze E-PowerBarrow Dumper een plezierige hulp zijn. De bak van heeft een inhoud van 360 liter. De breedte is 92 cm, de lengte 227 cm en de hoogte 114 cm. Hij is uitgerust met  tractor profielbanden voor optimale grip.

De maximale snelheid is variabel regelbaar vooruit en achteruit met een maximum van 6 km/u. De bediening is eenvoudig en de besturing is ondanks de zware lading erg licht en gemakkelijk. De dumper zelf weegt 500 Kg.

De E-PowerBarrow Dumper ES-800 kan tot 800 Kg gewicht afstorten tot een hoogte van 122 cm. De bak kiept onder een hoek van 90 graden dus zal in bijna alle gevallen leegkiepen. De accucapaciteit is met 240 A zo groot dat er vaak 3 dagen gewerkt kan worden tussen het opladen van de accu’s. Opladen kan ‘s nachts dan zijn de accu’s de volgende dag weer vol. Jij loopt voorop en de machine loopt achter je aan net als met de bolderkar.

 

Huurtarieven exclusief BTW , schaderisico (5%) en brandstofkosten.

Halve dag €60,00

Dag €90,00

Reserveringsformulier

  • (dd-mm-yyyy)
  • (dd-mm-yyyy)
  • Vul hier speciale wensen, opmerkingen of vragen in.
  • Lees in onze Privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

Onze merken


Makita
Maktec
Albeegas cylinders
Aspen
Dolmar